SHOE LOVE - TRUE LOVE! Официално представяне на новата ни колекция сватбени обувки в The Wedding Residence!

SHOE LOVE - TRUE LOVE! Официално представяне на новата ни колекция сватбени обувки в The Wedding Residence!

По случай най-женския празник 8 март решихме да те изненадаме с нова колекция сватбени обувки Cinderella Wishes 2023. Моделите са изцяло съобразени с желанията на нашите булка като съчетават модерен дизайн, в съответствие с последните модни тенденции и изключителен комфорт. Всички обувки от колекцията са изработени изцяло от ефектен глитър текстил, веган велур или мат сатен, съобразени с политиката на The Wedding Residence, насочена към напълно ограничаване на материали с животински произход. 

Всеки чифт си има своето уникално бижу, под формата на впечатляваща брошка или друг запомнящ се акцент. Подбрали сме десет различни дизайна, съобразени изцяло със стила на булчинките ни рокли, така че всяка от тях да има своето идеално допълнение.

Всички обувки ще се предлагат в стандартна европейска номерация в размери от 35-41. Постарали сме се да oсигурим достатъчни наличности като сватбените ни обувки могат да бъдат закупени както на място в салона, така и с доставка до избрана от вас дестинация в България или чужбина. 

Shoe Love is True Love!    
The Wedding Residence