Image

Изживей мечтаната сватба!

The Wedding Residence е модерният сватбен салон, където изборът на булчинска рокля ще се превърне в изживяване! При нас ще можете да направите своя избор сред най-новите колекции на водещите европейски дизайнери на рокли, които подбрахме следвайки всички съвременни тенденции в сватбената мода. Ние вярваме в индивидуалния подход и специалното отношение към всеки клиент като с удоволствие ще споделим с Вас целия си опит и емоция, за да кажете най-красивото "Да"!

В The Wedding Residence ще можете да намерите булчински, сватбени и официални рокли с марките Ricca Sposa, Tina Valerdi и Aria Bride, както и други сватбени аксесоари и авторски модели рокли.

За да сме сигурни, че ще можем да ви посветим цялото си внимание, необезпокоявани, моля имайте предвид, че работим само с предварително запазен час за проба на булчински рокли.

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО
Всички колекции булчински рокли, които предлагаме, са с доказан произход - ние работим само с водещи европейски производители в сферата на сватбената индустрия.
ВНИМАНИЕ КЪМ ДЕТАЙЛА

Подхождаме с голямо внимание към избора на всеки модел булчинска рокля и залагаме изключително много на прецизна ръчна изработка и отношение към детайла.

РОКЛИ НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ
Постоянно следим пазарните тенденции на булчинските рокли, за да сме сигурни, че всеки наш клиент може да се възползва от оптималното съотношение цена-качество.