ЧОВЕЧНОСТТА ИМА ЛИЦЕ...ТВОЕТО!

ЧОВЕЧНОСТТА ИМА ЛИЦЕ...ТВОЕТО!

Щастливи сме да обявим, че ние от The Wedding Residence имаме възможността да бъдем част от кампанията "Повече българчета за България", даваща възможност съвместно с радио Витоша, Тройка на разсъмване, фондация "Искам бебе" и ТЕБ да подкрепим всички онези български семейства, които срещат трудности по пътя към мечтаната рожба.

Закупувайки своята булчинска рокля при нас, вие допринасяте към кампанията "Повече българчета за България" в подкрепа на български семейства с репродуктивни проблеми. Ние даряваме с любов част от приходите си в полза на тази кауза, защото МАЙЧИНСТВОТО е свято, а обичта е грижа! 

Моля, имайте предвид, че тази публикация не е с рекламна цел и носи изцяло информативен характер като призоваваме всички вас, независимо дали сте сред нашите клиенти, да кажете "ДА" на добротата, превръщайки се в част от тази дарителска инициатива. Можете да станете един/една от НАС като дарите средства в полза на каузите, подкрепяни от кампанията по следните начини:

По сметка на Фондация "Искам Бебе"
На място в салона, където ще намерите брандирана дарителска кутия 
Като се свържете с Миленa , Кирил или Тодор от "Тройка на разсъмване" на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Ние вярваме в ДОБРОТАТА, ОБИЧТА и СПОДЕЛЯНЕТО като ще ни направите изключително щастливи ако ни помогнете да популяризираме кампанията "Повече българчета за България", споделяйки я с всички около вас, чиито сърца са отворени за ЧОВЕЧНОСТТА.






The Wedding Residence