НОВА КОЛЕКЦИЯ БУЛЧИНСКИ РОКЛИ 2025.

НОВА КОЛЕКЦИЯ БУЛЧИНСКИ РОКЛИ 2025.

Новата колекция булчински рокли 2025 е вече налична. И тази година сме селектирали за нашите булки най-добрите модели сватбени рокли, които подбрахме внимателно по време на няколкото европейски сватбени изложения, които посетихме. Както всяка година, в The Wedding Residence ще може да откриете уникални по рода си модели, които са представени при нас ексклузивно. Заложили сме отново на модерни визии, луксозни материи и запомнящи се дизайнерски решения, които ще ви гарантират запомняща се сватбена визия. За новия сватбен сезон ще предложим на нашите клиенти и богата гама от булчински рокли тип трансформър, като благодарение на тях лесно ще можете да преобразите своята рокля от къса в дълга, да добавите или премахнете различни елементи, променяйки силуета от русалка в А линия или принцеса, както и да изберете сред елегантни детайли като сватбени ръкавици, болера и допълнителни ръкави. Всички рокли се предлагат за изработка в размер, според вашите индивидуални мерки като предлагаме и широк асортимент от допълващи аксесоари - красиви воали, удобни сватбени обувки, уникални бижута и дори дизайнерски сватбени чаши, които носят нашия индивидуален почерк.
Сигурни сме, че и през 2025 The Wedding Residence ще остане предпочитания бутик за булчински рокли в София, в който всяка дама ще може да разкрие своята индивидуалност като се довери на доказани европейски брандове като Aria Bride, Tina Valerdi и Anna Sposa. За булките, които търсят бюджетни решения предлагаме трайно намалени модели сватбени рокли, както и ready to wear модели, които може да откриете единствено на място в бутика.
А за да е още по-вълнуващо началото на сватбен сезон 2025, през септември можете да се възползвате от 10% отстъпка при поръчка на своята булчинска рокля.
Ние ви гарантираме неповторимо клиентско пътешествие като оставаме вярни на мисията си да превърнем избора ви на булчинска рокля в изживяване. За да кажете най-красивото "Да"!
Вашата булчинска рокля ви очаква при нас!    
The Wedding Residence