HASHTAG BRIDE - НОВАТА НИ ЛИНИЯ ШАФЕРСКИ РОКЛИ, РАЗБИРА СЕ, ЕКСКЛУЗИВНО В THE WEDDING RESIDENCE!

HASHTAG BRIDE - НОВАТА НИ ЛИНИЯ ШАФЕРСКИ РОКЛИ, РАЗБИРА СЕ, ЕКСКЛУЗИВНО В THE WEDDING RESIDENCE!

Докато правим булките щастливи, решихме че би било твърде егоистично да оставим техните шаферки без идеалната рокля. И защото ние разбираме от сватби, а още повече разбираме от сватбена мода, решихме да създадем собствена линия шаферски рокли, която да е широко достъпна и с практично приложение.

Заложихме на универсални модели, които могат да се трансформират и стилизират в над 20 различни визии, така че да подхождат на всяка фигура и всеки повод. Така можете да носите своята рокля за всеки официален повод или в градска среда, показвайки всеки път нова визия.

Селектирахме над 30 разнообразни и модерни цвята, които могат да се носят както самостоятелно, така и да се комбинират по между си. Избрахме висококачествени, леки и удобни материи, които да гарантират комфорта ви през цялото време, докато носите нашите рокли.

Нашите мултифинкционални рокли са създадени с уникална кройка, която позволява моделът да се адаптира към всяка фигура и всеки размер. Ние силно вярваме, че всички момичета са квасиви без значение от размера.

Дълго избирахме сред десетки платове, докато накрая заложихме на изключително качествена немачкаща се материя, която да гарантира комфорта ви дори и в най-топлите летни месеци.

Всички рокли с марката Hashtag Bride се изработват индивидуално за всеки клиент като срокът за изработка отнема около 3 седмици.

Гордеем се с това, че нашите мултифункционални рокли са създадени в България. Имаме амбицията да обиколят света, но винаги ще знаем откъде тръгва тяхното начало.
Find your tribe, love!    
The Wedding Residence