ИЗБОРЪТ НА БУЛЧИНСКА РОКЛЯ | TIPS & TRICKS

ИЗБОРЪТ НА БУЛЧИНСКА РОКЛЯ | TIPS & TRICKS

Дни преди официалното ни откриване, решихме да ви споделим няколко съвета около избора на булчинска рокля. Какво трябва да знаем, когато избираме сватбената си рокля? На какво да заложим, на какво да разчитаме и какво да избегнем? Какви са тенденциите в сватбената мода за предстоящия сватбен сезон?
Съветваме всички бъдещи булки да съобразят булчинската си рокля, а и визията си като цяло с локацията, която са избрали за сватбения си ден. Ако ви предстои да кажете "Да" на брега на морето или предпочитате сватба на открито, то изберете лека булчинска рокля, която да импонира на цялостната атмосфера. Пищните сватбени рокли в силует принцеса биха подхождали на сватбено събитие, предвидено в класически или royal стил.
Less is more!  Заложете на тази максима и няма да сгрешите. Ако искате да постигнете впечатляваща визия, то изберете на какво да акцентирате. Препоръчваме ви да не изпадате в крайности. От няколко години насам все по -актуални са естествените визии, натуралният сватбен грим, леките прически, спуснатите или леко прибрани коси, ефектните, но минималистични бижута. 
Детайлите - никога не ги подценявайте, защото именно те правят впечатление. Този сезон водещите сватбени производители залагат на по-опростени кройки, съчетани с детайли, които няма как да подминем. V образните гърбове и деколтета, падналите рамене, обемните 3D дантелени апликации, допълнително декорирани с перли и мъниста, дизайнерските платове с дискретен брокатен рисунък, перата като акцент са сред предпочитаните детайли, които превръщат всяка булчинска рокля в уникално бижу. При класическите модели сватбени рокли отновно актуални ще бъдат дългите ръкави, облечените копчета, които украсяват т.н iluusion гърбове, кралските шлейфове.
Повече цвят - все още всеобщото разбиране за цвета на булчинската рокля клони към нюансите на ivory, но все по-актуални стават моделите в лек цвят. Разбира се, тук вариантите са много, но сред най-популярните се откроявата nude, blush, cappuccino, dusty rose. 
Обувките - допълващото бижу за всяка булка. За съжаление, пазарът не предлага кой знае какво разнообразие, но ние ще поправим това. Съвсем скоро, В The Wedding Residence ще представим ексклузивна линия сватбени обувки, която ще допълнят по перфектен начин всяка булчинска рокля, която предлагаме. Ако следваме протокола, то сватбените обувки трябва да бъдат затворени. Заложете на класически модел, изработен от сатен или кожа в нюанси на пудра или телесен цвят, особено ако роклята ви е бяла. По този начин обувките ще бъдат акцент. Ако пък предпочитате отворени обувки, то изберете такива с ефектно бижу или уникален дизайн на тока. Но преди всичко помнете, че обувките трябва да са ви удобни! Всяка височина над тока над 10 см вероятно ще ви причини дискомфорт още след първия час. 
Воалът - за или против? Все повече стилистите закагат на сватбени аксесоари, допълващи прическата на булката, като тиари, гребенчета или диадеми. Разбира се, винаги можете да заложите на красив воал, който да подчертае впечатляващата ви визия по време на церемонията или официалната част от сватбеното ви тържество. Тежките воали с дантелени бордове отстъпват място на леките, изчистени модели от тюл този сватбен сезон. Цветът на воала, разбира се, трябва да отговаря на цвета на сватбената ви рокля.
Съобразете спецефиката на фигурата си, подчертавайки силните и страни, и прикривайки малките несъвършенства. Бихме ви посъветвали, когато запазите час за проба на булчинска рокля да се възползвате и да пробвате маскимално много модели с различна визия, за да имате представа кое би ви отивало и кое не. В The Wedding Residence всички проби не се заплащат и нямате ограничение в броя на роклите, които можете да пробвате.
Кажете "Да" на късата булчинска рокля. Предимствата са много, но най-вече тя ще допринесе за естествената ви визия. Можете да заложите на къса рокля, както като основна такава, така и като втора рокля за вечерта, която ще ви накара да се чувствате значително по-комфортно на дансинга.


The Wedding Residence